Contoh Surat Aduan Perkhidmatan

Posted on

Contoh Surat Aduan Perkhidmatan – Perkhidmatan yang kurang memuaskan merujuk kepada perkara di ata saya ingin membuat aduan tentang perkhidmatan di kaunter sistic esplanade yang kurang memuaskan. Saya tidak menyangka pekerja anda yang bernama sahara di kaunter sistic itu bersikap begitu kurang sopan terhadap saya sewaktu saya bersama teman teman saya ingin membeli. Contoh surat aduan kepada agensi kerajaan. Lot 378 kampung tanjung chat jalan sungai keladi 15300 kota bharu kelantan darul naim yang dipertua majlis perbandaran kota bharu bandaraya islam jalan hospital 15000 kota bharu kelantan darul naim 12 julai 2018. Jumaat 2013 ogos 02 via wargamarhaen. Anda mungkin antara meraka yang ingin membuat aduan tentang sesuatu perkara yang menimbulkan ketidaksenangan hati anda..

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gcrqfygos8xhgorbbtekfb31gmrocmg Vjzhxzajz9azo5qciydk Usqp Cau

Saya mewakili penduduk kampung melayu asli ingin membuat aduan tentang kerosakan jalan tersebut.

Contoh surat aduan perkhidmatan. Lantas anda mula mencari contoh surat aduan yang membawa anda terus ke sini. Contoh surat aduan tidak puas hati dibawah merujuk kepada situasi dimana wakil khidmat pelanggan yang tidak mesra pelanggan dan bakal mendapat perhatian majikannya. 2 untuk pengetahuan pihak tua keadaan jalan tersebut berlubang semakin lama lubang tersebut semakin besar ini boleh membahayakan pengguna yang menggunakan jalan raya tersebut.

Cth Surat Aduan

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gcrqfygos8xhgorbbtekfb31gmrocmg Vjzhxzajz9azo5qciydk Usqp Cau

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gcqj7xauxox974oea8s46cmuojrxjqzziwufve8anpzkg8coy3vr Usqp Cau

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gctcf25ehps9y3x9wvwaxbwawjbrol3z63e D5y2h52235vqaipi Usqp Cau

Surat Rasmi Permohonan Kerja Surat Rasmi Permohonan Surat Rasmi

Surat Kiriman Rasmi Aduan Upsr Arasmi

Contoh Surat Rasmi Aduan Keselamatan Surat Rasmi E

Surat Rasmi Aduan Perkhidmatan Hospital Arasmi

Surat Kiriman Rasmi Surat Aduan

Contoh Surat Aduan Perkhidmatan – 2 untuk pengetahuan pihak tua keadaan jalan tersebut berlubang semakin lama lubang tersebut semakin besar ini boleh membahayakan pengguna yang menggunakan jalan raya tersebut. Contoh surat aduan tidak puas hati dibawah merujuk kepada situasi dimana wakil khidmat pelanggan yang tidak mesra pelanggan dan bakal mendapat perhatian majikannya. Lantas anda mula mencari contoh surat aduan yang membawa anda terus ke sini. .