Contoh Surat Aku Janji Disiplin

Posted on

Contoh Surat Aku Janji Disiplin – Atas peluang dan kerjasama dari pihak tuan pengetua saya ucapkan berbanyak terima kasih dan semoga tuhan membalas segala kebaikan tuan. Setiap murid yang terlibat dengan kesalahan masalah disiplin akan menerima surat surat yang berkaitan daripada guru disiplin atau guru hem. Kad pengenalan sesungguhnya dan sebenarnya berjanji bahawa saya akan berusaha untuk sedaya upaya untuk mencapai kecemerlangan dalam ilmu dan akan sentiasa mempertingkatkan budi pekerti yang mulia. Sdn bhd pekeliling surat pekeliling serta peraturan dan arahan lain yang dikeluar dan dikuatkuasakan oleh sabah electricity sdn bhd. Menjaga ketenteraman dan kesejahteraan sekolah 3. Mengawal tingkahlaku murid murid 2..

Akujanji Pengawas

Saya sesungguhnya faham bahawa jika saya melanggar aku janji ini saya boleh dikenakan tindakan tatatertib mengikut prosedur tatatertib sabah.

Contoh surat aku janji disiplin. Saya sesungguhnya faham bahawa jika saya disabitkan kerana telah melanggar aku janji ini saya boleh dikenakan tindakan tatatertib mengikut peraturan peraturan pegawai kelakuan dan tatatertib 1993. Surat aku janji saya no. Surat akujanji drp guru besar via skpg1 blogspot my contoh surat salah caruman kwsp via contohxsurat co contoh surat lantikan guru disiplin via contohxsurat co.

Saya muhamad ropi bin awang no. Surat aku janji perjanjian jaminan berkelakuan baik bahawa saya mohamad ilham bin abdul aziz mengaku untuk berkelakuan baik dan mematuhi semua peraturan yang ditetapkan oleh pihak sekolah termasuklah. 690208035159 beralamat di lot 716 kg.

Pak pura beris kubor besar 16050 bachok kelantan dengan sesungguhnya berjanji bahawa saya akan mematuhi peruntukan peraturan peraturan pegawai awam kelakuan dan tatatertib 1993 perintah perintah am pekeliling dan surat pekeliling serta apa apa peraturan dan arahan lain yang. Mohon izin saya gunakan sebagai contoh aku janji untuk. Pada kesalahan pertama yang dianggap kesalahan serius pelajar akan diberi surat amaran berkaitan dengan kesalahan yang telah dilakukan.

Surat aku janji pelajar. Syarikat dari semasa ke semasa sepanjang perkhidmatan saya. Pejabat kebajikan masyarakat daerah petaling.

Melaksanakan peraturan peraturan disiplin 4. Saya amat berharap agar pihak tuan dapat menerima saya kembali dan saya bersedia menerima cabaran di ikm dengan lebih disiplin dan berjanji tidak mengulanginya lagi.

Akujanji Murid

Kertas Kerja Akujanji 2014

Akujanji Pelajar Penjaga

Contoh Surat Rasmi Aku Janji Surat Rasmi 1

Surat Aku Janji Sebagai

Akujanji Inspin

Surat Aku Janji Pelajar 1

Surat Akujanji

Akujanji Pelajar Penjaga

Contoh Surat Aku Janji Disiplin – Saya amat berharap agar pihak tuan dapat menerima saya kembali dan saya bersedia menerima cabaran di ikm dengan lebih disiplin dan berjanji tidak mengulanginya lagi. Melaksanakan peraturan peraturan disiplin 4. Pejabat kebajikan masyarakat daerah petaling. Syarikat dari semasa ke semasa sepanjang perkhidmatan saya. Surat aku janji pelajar. Pada kesalahan pertama yang dianggap kesalahan serius pelajar akan diberi surat amaran berkaitan dengan kesalahan yang telah dilakukan..