Contoh Surat Aku Janji Murid Tahun 6

Posted on

Contoh Surat Aku Janji Murid Tahun 6 – Semua ibu bapa penjaga dan seramai 221 orang murid tahun 6 yang akan menduduki peperiksaan upsr pada tahun ini terlibat dalam majlis pada hari ini. 22 ibu bapa bersama anak mereka bersama sama mengisi target untuk upsr dalam borang aku janji. 23 guru besar puan hjh che wa saad bersama penyelaras tahun 6 bersama sama mendengar aku janji murid. Ibu bapa murid tahun 6 yang hadir pada majis perjumpaan tersebut. Murid berikrar di hadapan ibu bapa untuk belajar bersungguh sungguh dan mendapat keputusan yang cemerlang dalam upsr 2014. Bergema suara kamu di dewan tadi sungguh bersemangat ada riak sebak di wajah ibubapa kamu dengan lafaznya aku janji tadi maka kamu sudah terikat dengan satu kontrak yang perlu dipenuhi..

Surat Rasmi Akur Janji Rasmi B

Pada majlis tersebut juga murid tahun 6 telah melafazkan akujanji untuk berusaha bersungguh sungguh untuk meningkatkan kecemerlangan mereka.

Contoh surat aku janji murid tahun 6. Mulakan usaha keras untuk memenuhi setiap baris janji yang telah dibuat. Salah seorang murid tahun 6 skbp menandatangani akujanji pada perjumpaan ibu bapa murid murid tahun 6. Majlis taklimat aku janji serta ceramah motivasi keibubapaan murid murid tahun 6 skkk 1 telah diadakan pada hari ini bertempat di anjung bestari skkk1.

Contoh Surat Rasmi Aku Janji Surat Rasmi 1

Lafaz Akujanji

Prasekolah Aku Janji

Semangat Juang

Majlis Penetapan Target Dan Aku Janji Calon Upsr 2017 Utama

Contoh Surat Rasmi Aku Janji Surat Rasmi 1

Surat Akujanji Surat Ipoh Linkedin Profile

Surat Aku Janji

Laporan Program Kursus Keibubapaan Dan Majlis Aku Janji Tahun 6

Contoh Surat Aku Janji Murid Tahun 6 – Majlis taklimat aku janji serta ceramah motivasi keibubapaan murid murid tahun 6 skkk 1 telah diadakan pada hari ini bertempat di anjung bestari skkk1. Salah seorang murid tahun 6 skbp menandatangani akujanji pada perjumpaan ibu bapa murid murid tahun 6. Mulakan usaha keras untuk memenuhi setiap baris janji yang telah dibuat. .