Contoh Surat Akuan Sumpah Bujang Dari Pesuruhjaya Sumpah

Posted on

Contoh Surat Akuan Sumpah Bujang Dari Pesuruhjaya Sumpah – Potong yang tidak berkenaan. Nama di alamat. Suatu perintah tahanan pengawasan kediaman terhad buang negeri atau depotasi. 11 24 2016 9 57 51 am. Diperbuat dan dengan sesungguhnya diakui oleh. Dan saya membuat surat akuan sumpah ini dengan kepercayaan bahawa apa apa yang tersebut di dalamnya adalah benar serta menurut akta akuan berkanun 1960..

Baru Baru Ini Ramai Yang Tertanya Tanya Pesuruhjaya Sumpah

Kurang dari satu ribu ringgit atau penjara tidak kurang dari setahun atau kedua duanya sekali.

Contoh surat akuan sumpah bujang dari pesuruhjaya sumpah. Dikenakan terhadap saya apa apa bentuk sekatan atau pengawasan sama ada dengan bon atau sebaliknya. Majistret atau pesuruhjaya sumpah. Surat akuan sumpah bahawa saya kami nama ic syarikat no syarikat jawatan dalam syarikat dan alamat dengan sesungguhnya dan sebenarnya mengaku bahawa kami saya telah membuat bayaran kepada mpkj dan resit resit berkenaan bayaran tersebut telah hilang dari simpanan saya kami.

Dan saya membuat akuan ini dengan kepercayaan bahawa akuan ini adalah benar dan menurut kuasa peruntukan akta akuan berkanun 1960. Diperbuat dan dengan sebenar benarnya diakui oleh yang tersebut namanya di atas iaitu. Academia edu is a platform for academics to share research papers.

3 tidak pernah dibuat atau berkuatkuasa terhadap saya. Saya kami membuat surat akuan ini dengan kepercayaan bahawa apa apa yang tersebut di dalamnya adalah benar serta menurut undang undang surat akuan 1960 dan mematuhi peruntukan peruntukan. Pesuruhjaya sumpah atau notari awam author.

Surat Akuan Pelajar

Contoh Soal To Kimia Contoh Surat Akuan Sumpah

Contoh Soal To Kimia Contoh Surat Akuan

Pdf Akuan Pdf Mo Razzi Academia Edu

Surat Rasmi Akuan Bujang Rasmi Sug

Akuan Sumpah 3

Triany Nature Of Beauty December 2010

Surat Rasmi Akuan Sumpah Rasmi H

Surat Akuan Bujang Daripada Majikan Bagi Pemohon Yang Ada

Contoh Surat Akuan Sumpah Bujang Dari Pesuruhjaya Sumpah – Pesuruhjaya sumpah atau notari awam author. Saya kami membuat surat akuan ini dengan kepercayaan bahawa apa apa yang tersebut di dalamnya adalah benar serta menurut undang undang surat akuan 1960 dan mematuhi peruntukan peruntukan. 3 tidak pernah dibuat atau berkuatkuasa terhadap saya. Academia edu is a platform for academics to share research papers. Diperbuat dan dengan sebenar benarnya diakui oleh yang tersebut namanya di atas iaitu. Dan saya membuat akuan ini dengan kepercayaan bahawa akuan ini adalah benar dan menurut kuasa peruntukan akta akuan berkanun 1960..