Contoh Surat Akuan Sumpah Wilayah Asal

Posted on

Contoh Surat Akuan Sumpah Wilayah Asal – Salinan surat perakuan nikah jika ada. Sebagai contoh sekiranya calon bukan. Surat akuan sumpah bahawa saya kami nama ic syarikat no syarikat jawatan dalam syarikat dan alamat dengan sesungguhnya dan sebenarnya mengaku bahawa kami saya telah membuat bayaran kepada mpkj dan resit resit berkenaan bayaran tersebut telah hilang dari simpanan saya kami. Dan bayaran rm 10 00 untuk satu surat perakuan cerai. Pengesahan pendapatan atau lain lain dokumen sokongan contoh. Kemudahan ini telah dilaksanakan melalui pekeliling perkhidmatan bilangan 6 tahun 1987 pekeliling perkhidmatan bilangan 7 tahun 1997 surat..

Borang Tambang Percuma Mengunjungi Wilayah Asal Lampiran A1

Pesuruhjaya sumpah majistret.

Contoh surat akuan sumpah wilayah asal. Calon hendaklah memotong perkataan yang tidak berkenaan dalam akuan berkanun ini. Surat akuan sumpah daripada pesuruhjaya sumpah beragama islam yang menyatakan surat perakuan cerai hilang dalam simpanan atau rosak satu surat akuan sumpah untuk satu surat perakuan cerai. Surat akuan sumpah daripada pesuruhjaya sumpah beragama islam yang menyatakan surat perakuan nikah asal hilang dalam simpanan atau rosak.

Dokumen sokongan yang perlu dikemukakan kepada pihak pemaju adalah seperti di bawah. Diperbuat dan dengan sebenar benarnya diakui oleh yang tersebut namanya di atas iaitu. Panduan mengisi akuan berkanun.

Diperbuat dengan sebenarnya dan diakui oleh yang tersebut namanya. Salinan surat perakuan cerai jika ada. Bayaran rm10 00 untuk satu sijil.

Dokumen sokongan residensi wilayah. Dan saya membuat surat akuan sumpah ini dengan kepercayaan bahawa apa apa yang tersebut di dalamnya adalah benar serta menurut akta akuan berkanun 1960. Surat pengesahan daripada majikan surat akuan sumpah sekiranya masih dalam proses penceraian surat akuan doktor jika berkenaan.

Surat akuan sumpah salinan asal salinan kad pengenalan pemohon mykad pemohon. Pekeliling perkhidmatan bilangan 4 tahun 1988 elaun wilayah bagi pegawai pegawai tempatan yang bertugas di sabah sarawak dan elaun gangguan bagi pegawai yang bertukar wilayah. Slip penyata gaji terbaharu pemohon atau penyata bank 3 bulan terbaharu bagi permohonan tiada slip gaji.

Surat akuan sumpah bagi tujuan mengistiharkan wilayah yang dipilih samada mengikut wilayah asal ibu atau wilayah asal bapa rujukan. Tambang mengunjungi wilayah asal disediakan kepada pegawai perkhidmatan awam yang bertukar wilayah sebagai suatu kemudahan untuk membolehkan pegawai dan ahli keluarganya mengunjungi wilayah asal. Saya membuat akuan ini dengan sepenuh kepercayaan bahawa akuan ini benar serta mengikut.

Dan saya membuat surat akuan sumpah ini dengan kepercayaan bahawa apaapa yang tersebut di dalamnya adalah benar serta menurut akta akuan berkanun 1960.

Borang Tambang Percuma Mengunjungi Wilayah Asal Lampiran A1

Bantuan Menyelesaikan Hutang Al Gharimin

Borang Sumpah

Format Surat Rasmi Tukar Alamat Rasmi X

Borang Permohonan Kemudahan Tambang Percuma Mengunjungi Wilayah Asal

Contoh Soal To Kimia Contoh Surat Akuan Sumpah

Pesuruhjaya Sumpah Malaysia Putrajaya Photos Facebook

Pesuruhjaya Sumpah Plaza Masalam Seksyen 9 Shah Alam Posts

Pesuruhjaya Sumpah Malaysia Putrajaya Photos Facebook

Contoh Surat Akuan Sumpah Wilayah Asal – Dan saya membuat surat akuan sumpah ini dengan kepercayaan bahawa apaapa yang tersebut di dalamnya adalah benar serta menurut akta akuan berkanun 1960. Saya membuat akuan ini dengan sepenuh kepercayaan bahawa akuan ini benar serta mengikut. Tambang mengunjungi wilayah asal disediakan kepada pegawai perkhidmatan awam yang bertukar wilayah sebagai suatu kemudahan untuk membolehkan pegawai dan ahli keluarganya mengunjungi wilayah asal. Surat akuan sumpah bagi tujuan mengistiharkan wilayah yang dipilih samada mengikut wilayah asal ibu atau wilayah asal bapa rujukan. Slip penyata gaji terbaharu pemohon atau penyata bank 3 bulan terbaharu bagi permohonan tiada slip gaji. Pekeliling perkhidmatan bilangan 4 tahun 1988 elaun wilayah bagi pegawai pegawai tempatan yang bertugas di sabah sarawak dan elaun gangguan bagi pegawai yang bertukar wilayah..